Vabilo na virtualni članski sestanek DSP

VOLITVE UPRAVNIH ORGANOV DSP v 2020

Spoštovane članice, spoštovani člani društva,

obveščamo vas, da zaradi izredne situacije, povezane s še trajajočo epidemijo virusa covid-19, izvedba napovedanega občnega zbora v živo ne bo možna. Za zagotavljanje nadaljnjega delovanja društva bodo, kot napovedano, izvedene le korespondenčne volitve organov DSP, razglasitev rezultatov volitev pa bo spremljala javna seja obstoječega upravnega odbora in članski sestanek preko spletne platforme za avdio in video komunikacijo Zoom. V prostorih društva bo prisotno le delovno predsedstvo, člani volilne komisije in posamezni člani obstoječega upravnega in nadzornega odbora, članice in člani pa se sestanka udeležite virtualno.

Članski sestanek bo potekal
v sredo, 16.12.2020, ob 17.30. uri na naslovu:
Koda sestanka/Meeting ID: 868 6929 5668

Predlagan dnevni red članskega sestanka:

1. Poročilo predsednika DSP o delu v 2020 in cilji za naprej
2. Volitve organov društva
3. Razno

Članice in člani lahko svoja vprašanja ali komentarje pred sestankom posredujejo na naslov maja.kavzar-hudej@drustvo-dsp.si, za prijavo k besedi na samem sestanku pa glejte priložena navodila o poteku članskega sestanka.

Ponovno vas pozivamo, da uradne volilne obrazce za volitve organov DSP, ki ste jih prejeli po pošti, izpolnite po priloženih navodilih, in jih pošljete izključno po pošti na naslov spodaj navedenega poštnega predala. Za veljavne glasovnice bodo šteli zgolj s strani članov volilne komisije originalno podpisani volilni obrazci, ki bodo na naslov poštnega predala prispeli do vključno 16. decembra 2020 do 12.00 ure, ko jih bodo na pošti prevzeli člani volilne komisije in pričeli s štetjem glasov. Razglasitev rezultatov volitev bo na virtualnem članskem sestanku.

Društvo slovenskih pisateljev
p.p. 1700