Okrogla miza – VLOGA IN PREŽIVETJE SPLETNIH LITERARNIH MEDIJEV V DRUŽBI

Vljudno vas vabimo, da se udeležite okrogle mize Vloga in preživetje spletnih literarnih medijev v družbi, ki bo potekala v torek, 29. 9. 2020, ob 11.00 v lokalu Pritličje na Mestnem trgu 2 v Ljubljani.

Okroglo mizo organizira portal Vrabec Anarhist Društva slovenskih pisateljev. Govorili bomo o tem, kaj dodatnega lahko ponudijo spletni literarni mediji v primerjavi s klasičnimi tiskanimi mediji, kakšna je njihova vloga v času karantene in kakšna je njihova možnost dolgoročnega preživetja.

Na okrogli mizi bodo sodelovali dr. Igor Divjak, odgovorni urednik portala Vrabec Anarhist, Andrej Hočevar, odgovorni urednik portala LUD Literatura, Valentina Plahuta Simčič, odgovorna urednica portala Air Beletrina, mag. Marjeta Pečarič, sekretarka za področje knjige in založništva na Ministrstvu za kulturo in Vlasta Vičič, predstavnica za založništvo na Javni agenciji za knjigo RS. Pogovor bo moderirala Luna Jurančič Šribar.

Kontakt: Igor Divjak, 031 367 638, vrabec.anarhist@gmail.com