RUKOPISI – razpis

RUKOPISI – razpis

Organizacijska ekipa zbornika Rukopisi in Mladinski center Pančevo objavljata

 

RAZPIS ZA ZBORNIK RUKOPISI 47

Mladinski center v Pančevu (Dom omladine Pančevo) vabi k 47. razpisu za Zbornik poezije in kratke proze mladih s prostora nekdanje Jugoslavije – Rukopisi 47.
Udeležijo se ga lahko vsi, stari od 15 do 30 let, ki pišejo v jezikih nekdanje Jugoslavije kot tudi v jezikih nacionalnih manjšin v Republiki Srbiji. Razpis je odprt do 15. februarja 2024.
Razpis je odprt za poezijo in/ali kratko prozo. Vsak avtor ali avtorica lahko pošlje do 3 pesmi in/ali 3 kratke zgodbe: pesmi dolge do 2, zgodbe pa do 3 strani (zgodbe do 7.000 znakov, velikost pisave 12), podpisane s polnim imenom in priimkom, letnico rojstva, hišnim naslovom (in državljanstvom, če živite v tujini), telefonsko številko ter e-poštnim naslovom. Prosimo vas, da podatke napišete tako v besedilu e-pošte kot tudi na začetku datoteke s svojimi deli ter da pesmi oziroma zgodbe pošljete v enem samem Wordovem dokumentu, ne kompresirano (ZIP, RAR ipd.) in brez zunanjih povezav.
E-poštni naslov, na katerem zbiramo dela, je: zbornikrukopisi@gmail.com, zadeva naj bo »Za Rukopise 47«.
Avtorje in avtorice prosimo, da spoštujejo pravila razpisa in rok za pošiljanje del. Razpis bo odprt mesec dni in se zaključi 15. februarja opolnoči.
Rukopisi 47 bodo natisnjeni v začetku maja, datum promocije oziroma tridnevnega festivala v Pančevu pa bo sporočen naknadno.
Za dodatne informacije obiščite www.domomladinepancevo.rs in Facebook/Instagram stran Rukopisov, @zbornik.rukopisi oziroma se obrnite neposredno na področno uredništvo za Slovenijo.
Srečno!

Lep pozdrav, prevajalka in področna urednica za Slovenijo, Natalija Milovanović in Tanja Božić natalija.m@live.com

CamScanner 05-05-2020 20.12.02